Lady Gaga koncertu Mežaparkā apmeklējuši 20 tūkstoši fanu

foto PictureGroup
foto PictureGroup

23. augustā Mežaparka estrādē dziedātājas Lady Gaga uzstāšanos apmeklēja aptuveni 20 tūkstoši skatītāju, informēja koncerta rīkotāji. Popdīvas šovs bijis grandiozs, sākot ar ierašanos koncertā uz zirga, sēdēšanu uz mākslīgās gaļas klubkrēsla un Mežaparka skatuves pārvēršanu uz vienu nakti par Born This Way balles pili.

Dziedātāja vairāk nekā divu stundu ilgajā koncertā izpildīja 23 dziesmas, iepriecinot savus uzticīgos fanus ar ne vienu vien performanci un populāro singlu izpildījumu. Koncertu Lady Gaga iesāka, ierodoties uz zirga, bet šova turpinājumā klātesošos priecēja ar ne mazāk iespaidīgām performancēm - episku atdzimšanu hita Born This Way laikā, pārvietojoties uz skatuves kā stilizēts motocikls, bet hitu Alejandro izpildīja uz mākslīgās gaļas klubkrēsla.

Kā zināms, galvenā loma Rīgas koncertā tika atvēlēta gotiskās pils dekorācijām, kurā vairākos līmeņos norisinājās Born This Way balle. Mežaparkā skatuve šim mērķim tika kopā likta vairāk kā nedēļas laikā, viss priekšnesumam nepieciešamais aprīkojums uz Latviju tika piegādāts 55 kravas automašīnās. Savukārt pašas popdīvas komanda Rīgā ieradās 16 autobusos.

Šova noslēgumā Lady Gaga izvēlējās vienu fani, uzaicinot to uz skatuves. Dziesmu Marry the Night Lady Gaga veltīja savai 11 gadīgajai cienītājai Tīnai, ar kuru kopā noslēdza savu uzstāšanos Mežaparkā.

“Jūs mani iedvesmojāt, Latvija. Tagad mēs esam viens vesels,” Lady Gaga noslēgumā bilda klātesošajiem.

Turpinot Born This Way Ball pasaules koncerttūri, 25.augustā Lady Gaga uzstāsies arī Tallinā. Tūres ietvaros dziedātāja līdz pat decembrim sniegs koncertus ne tikai vairākās Eiropas zemēs, bet arī dosies uz Latīņameriku un vēlāk uz Dienvidāfriku.


Написать комментарий