Lembergs par Sprūdžu: Netaisos tērēt savu laiku, lai tiktos ar neprofesionālu ministru

foto diena.lv
foto diena.lv

Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij) 29.augustā neplāno piedalīties Lielo pilsētu asociācijas kopsapulcē, jo šajā dienā viņš būšot aizņemts ar darbiem Ventspilī. Arī tad, ja kopsapulce notiktu citā dienā, Lembergs nesaskata vajadzību kopsapulcē tikties ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Edmundu Sprūdžu (RP), informēja Lembergs.

"Trešdienas man ir Venspils dienas," informēja Lembergs. 29.augustā Lembergs būšot aizņemts ar darbiem Ventspilī, piedaloties Ventspils domes sēdē, Pilsētas mārketinga padomē, Pilsētas attīstības komisijā, kā arī pilsētas skolotāju konferencē. Lielo pilsētu asociācijas kopsapulces darba kārtība Lemberga nesot zināma, turklāt, pēc viņa domām, uz kopsapulci nav jābrauc arī Lemberga vietniekiem.

Ventspils mērs piebilda, ka iepriekš pāris reižu jau ir ticies ar ministru Sprūdžu šādās kopīgās sapulcēs, un abas reizes saruna ar ministru bijusi "absolūti bezjēdzīga tukšu salmu kulšana". Lembergs pauda viedokli, ka Sprūdžs savas nekompetences dēļ izvairās no sarunām ar lielo pilsētu pašvaldību vadītājiem. "Es netaisos tērēt savu laiku, lai tiktos ar neprofesionālu ministru," norādīja Lembergs.

Jau ziņots, ka pretēji Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra biroja pārstāvju solītajam, ka Sprūdžs ieradīsies uz sarunu ar lielo pilsētu vadītājiem, ministrs pats licis manīt, ka neuzskata par pieņemamu sēdēt līdzās cilvēkam, kuram ir ierobežotas iespējas pildīt pašvaldības vadītāja pienākumus.


Написать комментарий