Vienības ielas autostāvvieta šogad netiks pabeigta

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Jau tika ziņots, ka 15. augustā Daugavpils dome pieņēma lēmumu paziņot konkursa uzvarētājus, kuri pabeigs A. Pumpura un Vienības ielu rekonstrukciju, kā arī autostāvvietu. Visi rekonstrukcijas darbi notiek eiroprojekta ietvaros.

Atgādināsim, ka remontdarbus uzsāka firma “Gādība”, bet tā netika galā ar pasūtījumu, un pazaudēja to. Konkurss par atlikušo remontdarbu pabeigšanu tika izsludināts 9. jūlijā, bet tagad jau ir noskaidrots uzvarētājs un par to kļuva “Latgales Ceļdaris”, kurš veiks rekonstrukciju par 494 085,83 latiem. 

Kā paziņoja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, tad ar šo konkursu nekādu problēmu nebija, un tāpēc, pavisam drīz ar konkursa uzvarētājiem tiks noslēgts līgums un atsāksies arī paši remontdarbi. Pie labiem laikapstākļiem šogad tiek plānots uzklāt divas asfalta kārtas uz Vienības ielas, kā arī uzlikt pēdējo kārtu A. Pumpura ielā.

Remontdarbi Vienības ielas autostāvvietā, šobrīd, ir atkarīgi no pāris juridiskiem jautājumiem. Un visticamāk, ka remontdarbi atsāksies tikai nākamajā gadā.
 


Написать комментарий