Atnākot no atvaļinājuma, Saeimas deputāts turpinās cīņu par Daugavpils domes atlaišanu

foto saeima.lv
foto saeima.lv

Šī gada martā Saeimas deputāts no Daugavpils Rihards Eigims paziņoja, ka viņš ir gatavs mēģināt panākt to, lai Daugavpils dome tiktu atlaista, pašvaldībā tiks organizētas pārbaudes, pēc kurām pusgada vai gada laikā tiks veikta domes atlaišana.

Kā iemeslus savai rīcībai deputāts minēja to, ka viņš ir redzējis pārkāpumus domes darbā, kā arī pārkāpumus dažos projektos, kurus realizē pašvaldība. Pusgadu pēc šī paziņojuma portāls Gorod.lv interesējās par tautas kalpa panākumiem. 

Kā paziņoja Rihards Eigims, ja par to neraksta prese, tas nenozīmē, ka viņš nestrādā pie sava iecerētā. Deputāts atgādināja, ka pēc viņa iniciatīvas aprīlī notika Latvijas Saeimas Pieprasījumu komisijas sēde, kurā pašvaldības vadība sniedza savus paskaidrojumus. Un pēc kuras atbildīgās iestādes, pēc tautas kalpa vārdiem, sāka veikt dažādas pārbaudes, par kurām viņš sāks interesēties pēc sava atvaļinājuma, kurš beigsies 5. septembrī. 

Deputāts atzīmēja to, ka viņš joprojām domā, ka Daugavpils domi vajag atlaist, un jau šobrīd pietiek iemeslu to izdarīt.
Atgādināsim, ka arī pirms tam deputāts teica, ka viņš ir gatavs iziet pie tautas un mēģināt aģitēt to pret pašreizējo domes vadību.
 


Написать комментарий