Līgavu parādē Centrālajā parkā piedalījās 77 dalībnieces no dažādām pilsētām

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Svētdien, 26. augustā, Daugavpils Centrālajā parkā sapulcējās vairāk nekā 70 dažāda vecuma līgavas, lai piedalītos parādē, kura notika festivāla-akcijas “Laimīgā ģimene” ietvaros. Lai aplūkotu visdažādākās kāzu kleitas ieradās daudz pilsētnieku un pilsētas viesu.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja šī neparastā Daugavpilij pasākuma idejas autore, kura ir arī kluba “Tamideja” vadītāja Gaļina Bobiļeva, organizatori negaidīja tādu lielu pulku skatītāju. “Man liekas, ka pirmajai reizei viss noritēja ļoti labi: izpriecājās parādes dalībnieces un arī pilsētnieki bija ļoti aktīvi. Protams, bija arī nelielas problēmas, bet pats galvenais, ka mums izdevās sarīkot svētku noskaņu. Dalībnieces pēc parādes bija ļoti lielā eiforijā. Cerams, ka skatītājiem un organizatoriem palika daudz pozitīvu emociju no visa redzētā.

Ja mums viss izdosies tad nākamajā gadā mēs plānojam savākt ne mazāk par 200 līgavām, jo sāksim gatavoties pasākumam daudz ātrāk”, pastāstīja Gaļina Bobiļeva. 

Mazākajai parādes dalībniece bija tikai 6 gadi, bet vecākajai 77 gadi. Vērts pieminēt, ka ne tikai daugavpilietes atsaucās uz aicinājumu kļūt par līgavām uz pāris stundām: parādē piedalījās arī 8 dalībnieces no Latvijas galvaspilsētas, kā arī pārstāves no Ludzas un Rēzeknes. 

Līgavas ne tikai demonstrēja savas kleitas, pušķus un matu sakārtojumus, bet pavizinājās arī ar baikeriem un limuzīniem. Vienai mazai meitenītei nepaveicās: kamēr viņa lielajā cilvēku pūlī meklēja savu mammu, tikmēr nokavēja limuzīnu un rūgti raudāja. Svētku organizatori viņai apsolīja, ka nākamajā gadā vieta limuzīnā viņai būs jau rezervēta. 

Nav izslēgts, ka kādreiz Daugavpilī notiks arī līgavaiņu parāde, kura savāks vēl lielāku cilvēku skaitu. Pēc Gaļinas Bobiļevas vārdiem, mūsu vīrieši ir mazāk aktīvi atšķirībā no savām otrām pusēm. “Uz mūsu parādi atbrauca pāris no Rīgas, bet pēdējā brīdi vīrs atteicās piedalīties. Kaut arī pagājušajā gadā piedalījās līdzīgā pasākumā Jūrmalā, kurā gāja kopā ar sievu un meitu”, - pastāstīja kluba “Tamideja” vadītāja.

FOTO šeit.
 


Написать комментарий