Daugavpils novada jaunieši aicina piedalīties saietā “Esi vērīgs 2012”

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Otrajās kalendārā rudens brīvdienās, 8 un 9. septembrī, Daugavpils novada jaunieši pulcēsies kopā saietā ar nosaukumu “Esi vērīgs 2012”. Šogad jaunieši no dažādiem pagastiem kopā satiksies slavenajā atpūtas bāzē “Virogna”, kas atrodas Višķu pagastā.

Pēc Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes Jaunatnes lietu speciālistes Oļesjas Ņikitinas vārdiem, jauniešu saieta kultūras programma tiek gatavota ļoti rūpīgi. Par šī gada pasākuma tēmu organizatori izvēlējas “Ceļošana laikā”. 

Saieta dalībniekiem piedāvās nodarboties ar sportu, kur varēs piedalīties dažādās sacensībās, apmeklēt dažādas radošās darbnīcas. Katrs jaunietis varēs nodemonstrēt savus talantus, sagatavojot interesantus priekšnesumus koncerta izrādei. Vakarā visus jauniešus sagaida diskotēka. Pie tam, tie nav visi pārsteigumi, kuri sagaida saieta dalībniekus. 

Pēc organizatoru domām, šāds saiets ir ne tikai iespēja labi atpūsties un jautri pavadīt laiku, bet arī iepazīties ar saviem vienaudžiem no citiem Daugavpils novada pagastiem, un iegūt jaunus draugus. 

Piedalīties šajā pasākumā tiek aicinātas jauniešu komandas, kurās ir ne mazāk par septiņiem cilvēkiem, kuri dzīvo vienā pagastā. Lai kļūtu par jauniešu saieta “Esi vērīgs 2012” dalībnieku, ir nepieciešams līdz 1. septembrim iesniegt pieteikumu un aizpildīt anketu, nosūtot to uz adresi olesja.nikitina@dnd.lv. 

Informāciju par pasākumu var iegūt zvanot pa telefonu 22379486 (Oļesja Ņikitina)
 


Написать комментарий