V.Širjakovs: Līgums par slidu asināšanas telpas nomu Ledus hallē bija pagarināts likumīgi

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Augusta vidū uz portāla Gorod.lv redakciju atnāca vēstule no Daugavpils iedzīvotāja Oļega, kurš pastāstīja, ka viņš gribēja piedalīties konkursā, lai iegūtu tiesības asināt Daugavpils ledus halles apmeklētāju slidas. Bet kā izrādījās, līgums ar iepriekšējo nomnieku tika pagarināts bez konkursa rīkošanas.

Pēc tam, kad pie šī jautājumu izskatīšanas pieslēdzās masu mediji, Ledus halles administratore Eleonora Kokina paskaidroja, ka iemesls kāpēc tika pagarināts līgums ar iepriekšējo nomnieku ir 2009. gadā noslēgtā līguma nosacījumi, kuros teikts, ja pret nomnieku nav izteiktas nekādas pretenzijas, tad līgums tiek pagarināts katru gadu. 

Administratore arī paziņoja, ka Sporta pārvalde tiešām saņēma divas oficiālas vēstules, kurās bija izteikta vēlme asināt slidas, tāpēc tagad tiek gatavotas līdzīgas telpas, kuras būs izvietotas simetriski jau strādājošajām, un izsludināts konkurss par telpas nomu.

Kamēr tiek gatavoti visi nepieciešamie dokumenti, lai aizvadītu konkursu, izveidojušos situāciju komentēja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, kurš ir atbildīgas par pilsētas sporta dzīvi. Viņš atzīmēja, ka sūdzība, kura tika saņemta no pilsētas iedzīvotāja par nepareiziem konkursa rīkošanas noteikumiem saistībā ar telpas nomu Stacijas ielā 49, bija izskatīta, un tika konstatēts, ka līgums bija pagarināts likumīgi.

V.Širjakovs atbalstīja ideju par papildus konkursa aizvadīšanu, un izteica cerību, ka slidu asināšanas pakalpojumi kļūs daudz izdevīgāki tieši apmeklētājiem. Tāpat vicemērs atzīmēja, ka līgums ar tagadējo nomnieku (bija noslēgts 2009. gadā un to parakstīja Viktors Drelings) tika pagarināts ar 24. maija pavēli, jo uz to brīdi neviens cits neizteica vēlmi asināt slidas. Tagad, kad šo vēlmi izteica vēl kāds, tika nolemts iznomāt papildus telpas, pēc kā arī noskaidrosies, kurš no pakalpojuma sniedzējiem izturēs konkurenci.
 


Написать комментарий