Zinību diena un Rozes svētki Rēzeknes Augstskolā

foto velve-ae.lv
foto velve-ae.lv

3. septembrī plkst. 11.00 Atbrīvošanas alejā 115, Rēzeknes Augstskolas Informācijas tehnoloģiju centra (ITC) pagalmā notiks Zinību dienas pasākums studentiem, docētājiem un darbiniekiem. Klātesošos priecēs RA deju kopa „Dziga”, kas šovasar Eiropas Tautu festivālā Dānijā izcīnīja 1. vietu un ieguva kausu.

Savukārt plkst. 11.45 Atbrīvošanas alejā 115, Rēzeknes Augstskolas ITC pagalmā notiks RA Rozes svētki, kuru ietvaros no pirmo kursu studentu vidus tiks izvēlēti divi atraktīvākie un radošākie studenti – puisis un meitene –, kuri būs izcīnījuši RA Rozes un RA Bruņinieka titulus. Šie jaunieši gada garumā pārstāv Rēzeknes Augstskolu dažādos pasākumos, prezentējot augstskolu.

Lai iegūtu šos godpilnos titulus, jaunieši rādīs savus talantus un parādīs savas erudīcijas spējas, atbildot uz jautājumiem par Rēzeknes Augstskolu.

Jau otro gadu Swedbank Rēzeknes filiāles un ISIC.lv pārstāvji Zinību dienas ietvaros no RA pamatstudiju pilna laika pirmo kursu studentu vidus izlozēs vienu laimīgo studentu, kurš savā īpašumā iegūs vērtīgo dāvanu – portatīvo datoru.

Jāpiebilst, ka Rēzeknes Augstskola un Swedbank veiksmīgi sadarbojušās vairākkārt: banka atbalstījusi labdarības akcijas, Latvijas starpaugstskolu intelektuālo spēli „Erudīts”, „Zinātnieku nakti” u.c. pasākumus. Rēzeknes Augstskolā (Atbrīvošanas alejā 90) ir ierīkots arī Swedbank jauniešu programmas „Open” atpūtas stūrītis.

Pērn portatīvo datoru laimēja Ekonomikas un vadības fakultātes pirmā kursa studente Ilze Čakāne (Rugāju vidusskolas absolvente).


Написать комментарий