Par veikala aplaupīšanas mēģinājumu aizturēts vīrietis

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

13.augusta vakarā, kādā veikalā Daugavpilī, pēc tam kad tas tika aizvērts beidzoties darba dienai, nenoskaidrots vīrietis maskā iekļuva veikalā, izsitot durvju stiklu, un, piedraudot pārdevējam ar fizisku spēku, pieprasījis naudu no kases aparāta un seifa. 

Savukārt pārbiedētās pārdevējas neapjuka un paspēja ieslēgties palīgtelpā un nospiest signalizāciju, bet noziedzniekam nekas cits neatlika kā bēgt prom ar tukšām rokām.

Par laupīšanas mēģinājumu policija nekavējoties uzsākusi kriminālprocesu. Veicot meklēšanas pasākumus un pārbaudot operatīvu informāciju, vakar, 27.augustā Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja un aizdomās par minētā nozieguma izdarīšanu aizturēja 1981.gadā dzimušo vīrieti. Jāpiebilst, ka aizturētais jau agrāk nonācis pretrunā ar likumu. 

Šobrīd tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.
 


Написать комментарий