Daugavpils skolas gatavas vērt vaļā savas durvis

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Pagājušajā nedēļā Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes speciālisti kopā ar ugunsdzēsējiem un celtniecības inženieriem apmeklēja pilsētas skolas, lai pārliecinātos par skolu gatavību jaunajam mācību gadam.

Kā ziņoja Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova, šogad skolu direktorus palūdza rādīt nevis tās vietas, kur viss ir labi, bet tās, par kurām māc šaubas. Skolu pieņemšana sākās 2 nedēļas pirms jaunā mācību gada sākuma, lai būtu laiks izlabot kādas nepilnības.

M.Isupova atzīmēja, ka pieņemšanas laikā īpaši negatīvus iespaidus atstāja trīs vietas 9-jā skolā: garderobe, vestibils pa kuru ir bailīgi staigāt, un vienas klases grīda. Kā arī, rindas kārtība tika teikts tikt galā ar Saskaņas pamatskolas teritorijas problēmām. Kā atzīmēja M. Isupova, tad atbildīgajām personām palūdza uzstādīt kādus objektus, kas pilnībā apgrūtinātu transportlīdzekļu kustību Muzeja ielā, kura atrodas pie skolas un domāta tikai gājējiem, bet pa to brauc automašīnas.

Neskatoties uz to, ka citās skolās situācija nav labāka, jo tur joprojām notiek siltināšanas darbi, visas skolas 3.septembrī tiks atvērtas.

M.Isupova izteica pateicību visu skolu personālam, kas sagatavoja skolas jaunajam mācību gadam.
 


Написать комментарий