Daudzās Daugavpils skolās atjauno siltināšanas darbus

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Ievērojot kārtību un termiņus, kādus nosaka likumdošana saistībā ar iepirkumiem, Daugavpils iepirkšanas komisija pamazām sāk noteikt konkursa uzvarētājus, kuri veiks skolas renovācijas darbus, ar kuriem netika galā “Svente Holding”. Dažās skolās remontdarbi ir jau atsākušies, bet dažām vēl jāpagaida.

Šobrīd remontdarbu atļaujas ir iedotas 12-tai, 6-tai vidusskolai un Krievu licejam. Drīzumā tiek plānots izsniegt remontdarbu atļaujas 1-ai speciālajai skolai un 16-tai vidusskolai.

Ar remontdarbu atjaunošanu Ruģeļu un 10-jā vidusskolā nāksies mazliet pagaidīt, jo sūdzība par konkursa rezultātiem vēl tiek izskatīta Iepirkumu uzraudzības birojā. Kā atzīmēja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, pēc domes speciālistu domām, sūdzība par dotā iepirkuma rezultātiem nav pamatota, bet pēc likumdošanas noteikumiem,šī fakta pārbaude aizņems daudz laika. Sākuma Birojs no domes pieprasīs paskaidrojumus, tad pēc mēneša tiks rīkota sēde, kurā pašvaldībai vajadzēs pierādīt, ka sūdzības ir nepamatotas, tad pēc kāda laika būs pieņemts galējais lēmums. Līdz ar to remontdarbi būs atlikti aptuveni uz 1,5 mēnesi.

Kas attiecas uz pārējām skolām, kur remontdarbi arī nav pabeigti – 13-tā, 15-tā, Logopēdiskā skola, un 11-tā vidusskola, nesen notika speciālistu sēde, kurā tika pieņemts lēmums samazināt darba apjomu un apstiprināt tos darbus, kuri tiks paveikti par atlikušo eirofonda naudu. Tuvākajā laikā par šo skolu remontdarbiem tiks rīkots konkurss.
 


Написать комментарий