Pats interesantākais pasākums bērnu vasaras akcijas laikā Daugavpils bibliotēkās bija “Prāta spēles”

foto lcb.lv
foto lcb.lv

Šajā vasarā, visās Latgales centrālās bibliotēkas Daugavpils filiālēs notika akcija “Skaistā vasaras bibliotēkā”, kuras laikā visiem mazajiem apmeklētājiem bija iespēja piedalīties dažādos interaktīvos pasākumos. Par šīs akcijas dalībnieku varēja kļūt ikviens bērns vai jaunietis, kurš bija atnācis uz bibliotēku ikvienā no vasaras ceturtdienām no 11:00 – 13:00.

Pagājušajā nedēļā tika apbalvoti visaktīvākie šīs vasaras akcijas dalībnieki,par tādiem kļuva mazie apmeklētāji un LCB filiāles “Pārdaugava” darbinieki. Tieši tur arī notika akcijas “Skaistā vasaras bibliotēkā” noslēguma ceremonija.

Pēc filiāles vadītājas Annas Pakeres vārdiem, pats interesantākais, pēc bērnu domām, bija pasākums ar nosaukumu “Prāta spēles – zāles no garlaicības”. Šis pasākums notika turnīra “Gudrinieks” ietvaros, kas bija veltīts Šaha dienai, bet par uzvarētājiem kļuva Normunds Purvinskis, Gabriela Orlova un pati jaunākā dalībniece Valērija Ļevkina. 

Par visjautrāko pasākumu atdzina Līgo un Jāņu svinēšanu bibliotēkā, par informācijas bagātāko atzina Šokolādes svētkus, bet pats nopietnākais pasākums bija “Es – bibliotēkai, bibliotēka – man”. 

LCB darbinieki uzskata, ka sākoties jaunajam mācību gadam lasīt gribētāju netrūkst, un visās bibliotēkās, joprojām, varēs atrast skolas vecuma bērnus.
 


Написать комментарий