Sākoties remontam 18. novembra ielā, Daugavpils Autobusu parka pasažieru plūsma ir samazinājusies

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Sakarā ar to, ka tika slēgts 18. novembra ielas posms (no Varšavas ielas līdz Valkas ielai) Daugavpils Autobusu parks no 7. augusta ir izmainījis pilsētas autobusu kustības shēmu. Izmaiņas ir skārušas šādus maršrutus № 1, 12, 10, 3B, 19, 20, 20A, 20B.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Autobusu parka vadītājs Sergejs Mihailovs, pasažieri ļoti negatīvi uzņēma šīs neērtības, bet tagad situācija ir stabilizējusies: kāds ir samierinājies ar neērtībām un turpina braukt ar sabiedrisko transportu, bet kāds ir nolēmis staigāt kājām. 

Pēc Sergeja Mihailova vārdiem, vislielākās problēmas bija radušās ar autobusa maršrutiem 19 un 20, kuri brauc uz Jauno Forštati. Pasažieru plūsma šeit ir samazinājusies, jo daudziem pasažieriem aiziet līdz galējam punktam izrādījās nedaudz tālāk nekā līdz pieturai. 

Autobusu parka vadītājs atzīmēja to, ka sakarā ar izmaiņām autobusu maršrutos, palielinājās jau esošie uzņēmuma zaudējumi. S.Mihailovs izteica cerību, ka novembrī tiks atjaunota autobusu kustība 18. novembra ielā, kur līdz tam laikam bija plānots uzlikt divas asfalta kārtas. Pretējā gadījumā, sākoties ziemai, autobusa šoferiem nāksies saskarties ar lielām grūtībām, jo šaurajās ielās, kuras tiek izmantotas tagad, ziemas apstākļos būs apgrūtināta braukšana.


 


Написать комментарий