Daugavpils Ceļu policija nevarēja sniegt atbildi, vai mūsu pilsētā ir fotoradari

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Otrdien, 28. augustā valdība nolēma lauzt līgumu ar fotoradaru piegādātājiem Vitronic, jo vācu firma nespēja tikt galā ar līguma nosacījumiem, kā arī nevarēja sniegt argumentētu atbildi, kāpēc ir ievilcies projekta realizācijas termiņš.

Turklāt Vitronic pārstāvis Norberts Šteins atteicās no komentāriem, un paziņoja tikai to, ka kompānija ir ieinteresēta, lai uz Latvijas ceļiem būtu droša braukšana. 

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Ceļu policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieks Aleksandrs Linkevičs, viņa rīcībā nav informācijas par stacionāro fotoradaru esamību vai neesamību Daugavpilī. 

Pēc viņa vārdiem, Ceļu policija bija iesniegusi visu nepieciešamo informāciju par tām vietām, kurās mūsu pilsētā vajadzēja uzstādīt fotoradarus, nekādas citas informācijas viņa rīcībā neesot. “Ar jautājumiem par fotoradaru atrašanos Daugavpilī griezieties pie vācu firmas Vitronic, mums nav nekādas informācijas”, - ieteica Ceļu policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieks. 

Atgādināsim, ka fotoradaru uzstādīšana Daugavpilī notiek valsts programmas ietvaros, Maija beigās, apmēram, 20 stacionārie fotoradari parādījās Rīgā un tās apkārtnē. Līdz Daugavpilij tie laikam nav nonākuši, jo valdība nolēma lauzt līgumu ar vācu firmu.
 


Написать комментарий