760 Daugavpils skolēni atpūtās pašvaldības organizētajās vasaras nometnēs 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

28.augustā beidza darboties Daugavpils skolēniem domātās vasaras atpūtas nometnes, kuras šogad atkal organizēja Daugavpils dome. Pateicoties tradicionālajai programmai, 760 dažāda vecuma skolēni atpūtās 19 vasaras nometnēs, kā arī darbojās vairākas sporta nometnēs.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Irēna Ivanova portālam Gorod.lv pastāstīja, ka vispieprasītākās bija specializētās nometnes – teātra nometne, kura tika organizēta otro gadu pēc kārtas, zirgu jāšanas sporta nometne, austrumu filozofijas apmācības nometne.

Daudzi apmeklēja pavisam maziem – 6-7 gadus veciem – bērniem domātās nometnes, kurās bērni, kas gatavojas skolas gaitām, jūnijā atpūtās no bērnudārziem, bet augustā spēlējoties gatavojās skolai.

Diemžēl visi interesenti netika pašvaldības organizētajās nometnēs. I.Ivanova ziņo, ka ārpus saraksta palika daļa teātra nometnē un nespecializētajās nometnēs dažādu mikrorajonu skolās pieteikušos bērnu. I.Ivanova paskaidroja, ka dažās skolās nometnes netika organizētas sakarā ar remontdarbiem, tāpēc, pat neskatoties uz vietu palielināšanu citās nometnēs, visiem interesentiem nebija iespējas tās apmeklēt.

Departamenta speciāliste izteica cerību, ka nākamgad remontdarbi skolās tiks pabeigti, un visiem interesentiem būs iespēja apmeklēt vasaras nometnes.


Написать комментарий

Ļoti smuka meitene :*