Ir mainījusies pieteikumu pieņemšanas un Daugavpils ielu apgaismojuma traucējumu novēršanas kārtība

foto gorod.lv
foto gorod.lv

No 1.septembra Daugavpilī mainās SIA „Sadzīves pakalpojumu kombināts” ielu apgaismojuma dispečeru dienesta darba laiks – tagad informāciju par ielu apgaismojuma traucējumiem dispečeri pieņems darba dienās no plkst.08.00 līdz plkst.17.00 (tālr. 654-22077), pārejā laikā pieteikumi tiks pieņemti uz autoatbildētāju. Par ārkārtējiem un avāriju gadījumiem jāziņo pa tālruņiem 27799279 vai 27797276.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paskaidroja, ka uzņēmuma dispečeru dienesta reorganizācijas jautājums radās jau sen, jo gan pilsētas vadībai, gan pilsētniekiem bija pretenzijas pret darbinieku reaģēšanas ātrumu uz ielu apgaismojuma traucējumiem un remontdarbu ilgumu, kuru laikā dienā vajadzēja ieslēgt apgaismojumu.

Ar mērķi montētāju darbu padarīt kvalitatīvāku tika pieņemts lēmums, ka uzņēmumā divu montētāju brigāžu un vienas dispečeru brigādes vietā strādās trīs montētāju brigādes, bet viens darbinieks darba laikā pieņems pieteikumus no pilsētniekiem.

«Ir pārāk dārgi uzturēt dispečeru dienestu, lai kāds no iedzīvotājiem naktī varētu ziņot, ka pie viņa mājas nedeg lukturis. Vienalga naktī neviens to nelabos», - atzīmēja V.Širjakovs, piebilstot, ka avārijas situācija ir cits gadījums, un tad nepieciešamos darbus veiks visas atbildīgās struktūras.

Pašreizējā reorganizācija ļaus operatīvāk reaģēt uz sūdzībām un novērst pilsētas ielu apgaismojuma trūkumus. Minētajā gadījumā nav runas par taupību, bet par līdzekļu racionālu izmantošanu, atzīmēja V.Širjakovs.


Написать комментарий