Saskaņas skolas direktore: Pie mums mācās bērni, kuri prot strādāt un tas viņiem patīk

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils Saskaņas pamatskola jau vairāk nekā 10 gadus tiek iekļauta valsts labāko skolu desmitniekā. Šī gada jūnijā skola tika atzīta par labāko Latvijas pamatskolu un saņēma Ata Kronvalda fonda balvu „Lielā Pūce”, kura šodien par godu Zinību dienai tika nodemonstrēta svinīgā pasākuma laikā.

Jāatzīmē, ka minētā balva tiek piešķirta labākajiem kolektīviem par skolēnu izciliem sasniegumiem, kas tika uzrādīti dažādu mācību priekšmetu olimpiādēs, zinātniski pētnieciskajos darbos, dažādos konkursos un radošajās uzstāšanās.

Šajā mācību gadā valsts labākajā pamatskolā mācīsies 465 skolēni. Skolas gaitas uzsāk 57 pirmklasnieki, 27 no kuriem mācīsies latviešu plūsmā un 30 – krievu.

Saskaņas pamatskolas direktore Antonija Lukjanska portālam Gorod.lv pastāstīja, ka balvas „Lielā Pūce” saņemšana bija skolas zvaigznes stunda, jo tika izturēta mūsu valsts labāko 128 skolu konkurence. «Minētā balva ir visa pedagoģiskā kolektīva rūpīga darba rezultāts. Mūsu skolā mācās parasti, bet ļoti radoši un čakli bērni, ar kuriem pastāvīgi strādā skolotāji, tāpēc daži rūpīga un neatlaidīga darba gadi nodrošināja labu rezultātu. Starp citu, sekmju vidējā balle mūsu skolā ir 7 un vairāk.

Protams, ir ļoti žēl šķirties no tik lieliskiem bērniem, bet viņiem ir nepieciešams turpināt mācīties un attīstīties. Skolēni ļoti labi turpina mācīties citās pilsētas skolās, un mūsu skolotājiem ir patīkami apzināties, ka tieši viņi ir tie, kas deva skolēniem stabilas pamatzināšanas.

Mums ir labs īstu speciālistu kolektīvs, tāpēc visas grūtības ir viegli pārvārāmas», - ir pārliecināta Antonija Lukjanska.

Svinīgajā pasākumā, kas notika skolas pagalmā, direktore novēlēja visiem bērniem daudz enerģijas un veselību, skolotājiem – radošu garu, ber vecākiem – izturību un vēlēšanos palīdzēt saviem bērniem.

Otrās klases skolēna Vladislava Komarova mamma Natālija, kas bija atnākusi atbalstīt dēlu šajā svarīgajā dienā, visiem vecākiem novēlēja optimismu, labu noskaņojumu, pacietību visa mācību gada garumā.


Написать комментарий