Vismazākās algas – mājsaimniecības preču labotājiem, apsargiem un pavāriem 1

foto dienas mediji
foto dienas mediji

Šā gada otrajā ceturksnī viena no mazākajām mēnešalgām bijusi datoru, individuālās lietošanas priekšmetu un mājsaimniecības piederumu remonta veicējiem - 187 lati, ēdināšanas pakalpojumu nozarē nodarbinātajiem - 197 lati, kā arī brūnogļu ieguvē nodarbinātajiem - 159 lati un tabakas izstrādājumu ražošanā iesaistītajiem - 162 lati.

Virs 200 latu liela alga, nepārsniedzot 300 latu robežu, bijusi mazumtirdzniecībā (izņemot automašīnas un motociklus) nodarbinātajiem - 272 lati, apsardzes pakalpojumu sfērā - 282 lati, kā arī būvniecības un ainavu arhitektu pakalpojumu sniedzējiem - 250 lati.

Virs vidējās darba algas, kas šā gada otrajā ceturksnī bija 481 lats, saņēma metāla ražošanas nozarē strādājošie - 531 lats, dzērienu ražošanā nodarbinātie - 585 lati, informācijas pakalpojumu sniedzēji - 537 lati, kā arī tie, kas iesaistīti reklāmas un tirgus izpētes pakalpojumu sniegšanā - 559 lati.

Bet vislielākais atalgojums šā gada otrajā ceturksnī reģistrēts gaisa transporta nozarē nodarbinātajiem - 1505 lati, otrs lielākais - finanšu pakalpojumu darbībās (izņemot apdrošināšanu un pensiju uzkrāšanu) nodarbinātajiem - 996 lati mēnesī.


Темы: , , , ,
Написать комментарий

un skolotaji?Vai ir parekinaats cik sanem skolotaji,seviski pirmsskolas?