Šo sestdien Daugavpilī notiks jauniešu festivāls „Artišoks”

logo
logo

Šo sestdien, 8.septembrī, plkst.15:00 Daugavpils Centrālajā parkā startē Jauniešu festivāls „Artišoks”, kuru organizē Daugavpils domes Jaunatnes departaments. „Artišoks” tiek rīkots jau otro gadu un tā ir dažādu sporta veidu, radošo darbnīcu un ekstrēma teritorija, kur jauniešiem ir iespēja iepazīties ar dažādām pilsētas organizācijām un to piedāvājumiem, izmēģināt sevi bruņinieka, dejotāja, alpīnista, joga, sportista vai profesionāla tiesneša lomā.

Jaunatnes departaments ziņo, ka minētajā pasākumā katram būs iespēja lieliski pavadīt laiku, piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās. Šī gada festivāla programmā iekļautas sporta un muzikālas sacensības, meistarklases, konkursi, atklātie turnīri. Kā arī darbosies šautuve, tiek plānoti Maskavas un Rīgas speciālistu ugunsšovi un daudz kas cits. Skatītāju uzmanībai tiks piedāvāts arī RASSELL un Eirovīzijas zvaigznes Sabīnes Berezinas stundu garais koncerts.

Festivāla ietvaros notiks arī velomaratons „Kritiskā masa”, kurā var piedalīties ikviens pilsētnieks, vecuma ierobežojumi nepastāv. Velomaratonu organizē biedrība „5.elements” un tā mērķis ir sapulcināt kopā talantīgus un kreatīvus cilvēkus, atrast jaunus draugus.

Pasākuma gaitā ar savu greplinga redzējumu dalīsies Dmitrijs Pudovs (trešais džiu-džitsu dans), kurš visiem interesentiem pasniegs atklātu meistarklasi. Kā arī džudo un džiu-džitsu meistarklases vadīs Aleksandrs Osnačs (piektais džudo dans, sestais džiu-džitsu dans, 5 aikido dans).

„Artišoka” apmeklētājiem būs iespēja redzēt sambo un džudo no centra „SINGITAJ’, greplingu no „Daugavpils Grappling Team”, „ММA” divcīņas, un džiu-džitsu no Daugavpils policijas kluba.


Написать комментарий