Rīgā aizdomās par slepkavību aiztur 14 gadus vecu zēnu

foto in.all.biz
foto in.all.biz

Pagājušajā ceturtdienā Rīgā uz ielas tika atrasts jauna vīrieša līķis ar durtu brūci sirdī. Veicot operatīvās izmeklēšanas darbības vakar policija aizturēja 14 gadus vecu pusaudzi aizdomās par slepkavību.

30.augustā Rīgā policija saņēma izsaukumu uz Ē.Valtera ielu, kur kāds garāmgājējs uz ielas atrada jauna vīrieša līķi. Policijas darbinieki vēlāk noskaidroja, ka mirušais ir 1987.gadā dzimis vīrietis un viņa nāves iemesls ir durta brūce sirdī.

Rīgas policija sāka kriminālprocesu par slepkavību un, veicot virkni izmeklēšanas darbības, noskaidroja iespējamo vainīgo personu.

Vakar, 4.septembrī likumsargi aizturēja 1998.gadā dzimušu jaunieti aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu. Jaunais puisis atzina, ka nogalinājis paziņu un nolaupījis mobilo tālruni.

Aizdomās turētais agrāk jau vairākkārt nonācis policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem, kā arī laupīšanu Pārdaugavā. Likuma sargi turpina izmeklēšanu un tuvākajā laikā lūgs tiesu piemērot drošības līdzekli - apcietinājumu - aizdomās turētajam.


Написать комментарий