18. novembras ielas Daugavpilī rekonstrukcijas darbu veikšana apsteidz grafiku 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka 18.Novembra ielas Daugavpilī rekonstrukcijas darbi notiek saskaņā ar grafiku. Satiksmei slēgtajā ceļa posmā ir ierīkota lietus ūdeņu kanalizācija, notiek segumam paredzēto kārtu ielikšana. Vicemērs atzīmēja, ka dažu darbu veikšana objektā notiek, apsteidzot grafiku.

Otrā posma – no Valkas ielas līdz pilsētai robežai – rekonstrukciju tika nolemts uzsākt nākamgad, jo topogrāfiski dati liecina, ka minētajā posmā ir daudz inženierkomunikāciju, kas varētu sarežģīt darbu veikšanu, kā tas bija noticis inženierkomunikāciju renovācijas projekta ietvaros Cietoksnī. Tāpēc ir nolemts nesteigties ar darbu sākumu, jo projekta termiņi to ļauj.

Noteikti termiņi tiek ievēroti arī tilta pāri Laucesas upi rekonstrukcijas darbu veikšanā, kuri tiek realizēti eiroprojekta ietvaros. Komunālās saimniecības pārvaldei sakarā ar minēto darbu veikšanu iebildumu nav, sarežģījumi ar satiksmes organizēšanu arī nebija radušies. No 20.septembra uz tilta tiks slēgta tranzītransporta satiksme. Satiksmes slēgšanas datums ir saistīts ar likumdošanas prasību paziņot par slēgšanu mēnesi iepriekš.


Написать комментарий

laikam tomēr 18.novembra...

Interesanti , kur būs apvedceļš?

Написать комментарий