Deputāti atcēla trīs ar Daugavpils Izglītības pārvaldes darbu saistītus lēmumus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kārtējā Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē 6.septembrī tika atcelti trīs lēmumi, kurus Dome bija pieņēmusi iepriekšējos gados. Saskaņā ar deputātu lēmumu spēku ir zaudējis Skolu un ārpus skolu iestāžu direktoru padomes nolikums, kā arī tiek atcelts lēmums par Pieaugušo izglītības centra izveidošanu un lēmums par Bilingvālās izglītības atbalsta centra izveidošanu Daugavpilī.

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes juriskonsulte Kristīne Galvāne paskaidroja, ka lēmums par Direktoru padomes darba nolikuma atcelšanu ir saistīts ar to, ka šobrīd tiek izstrādāts jauns nolikums, jo iepriekšējais ir novecojis. Sakarā ar to, ka saskaņā ar likumdošanas normām jaunu nolikumu nav nepieciešams apstiprināt Domes sēdē, radās iespēja atcelt vecu dokumentu.

Pārējo divu lēmumu atcelšana ir saistīta ar to, ka šī gada martā Izglītības pārvaldes struktūra tika mainīta, un paredzētie centri kā struktūras vienības nepastāv – to funkcijas pilda citas struktūras nodaļas.


Написать комментарий