Kārtējā Domes projekta akceptēšanas gaitā deputātam apsolīja uzdāvināt bukletu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pašvaldības Izglītības un kultūras jautājumu komitejas deputāti atbalstīja Domes piedalīšanos projektā «Administrations go Europe!», kas tiek realizēts Leonardo da Vinci programmas ietvaros. Tika apstiprināta projekta tāme 2012.gadam – 6 185 lati, ar kuru palīdzību tiks apmaksāti pašvaldības darbinieku komandējumi uz Vāciju, Dāniju, Ungāriju un Itāliju.

Daugavpils domes Attīstības departamenta eksperte projektu jautājumos Jeļena Karkova paziņoja, ka projekta mērķis ir veicināt starptautisko sadarbību, uzlabot komunikācijas prasmes, izstrādāt jaunas idejas un metodes starpkultūru iespēju attīstībai.

Lēmuma projekta apspriedes gaitā deputāts Pēteris Dzalbe uzdeva jautājumu, vai ir noteikti cilvēki, kas piedalīsies minētajā projektā. Deputātam tika paskaidrots, ka speciālistus, kuri piedalīsies konferencēs, noteiks Dome, savukārt P.Dzalbe atzīmēja, ka konferencēs jāpiedalās speciālistiem, nevis cilvēkiem, kuri gribētu vienkārši atpūsties.

Komentējot deputāta izteikumu, J.Karkova atzīmēja, ka projektā ir noteikti konkrēti pasākumi, izvirzīti mērķi un uzdevumi, projekta beigās tiks sagatavotas atskaites, izstrādāts buklets, kura tapšanā piedalīsies visi projekta dalībnieki. Deputātam P. Dzalbem apsolīja uzdāvināt minēto bukletu, pēc kā deputāts kopā ar citiem nobalsoja par Daugavpils domes piedalīšanos projektā.

Projekts tiks realizēts līdz 2014.gadam, un tam nav nepieciešams Domes līdzfinansējums.


Написать комментарий