Hingisa ir visu laiku jaunākā pasaules pirmā rakete, un spēcīgākās tenisistes godā pavadīja 209 nedēļas. 16 gadu vecumā viņa triumfēja "Australian open" un Vimbldonas čempionātā, taču 2003.gadā 22 gadu vecumā pirmo reizi bija spiesta pārtraukt karjeru, jo nespēja atkopties no potītes traumas. 2006.gadā viņa atgriezās tenisā un gadu pabeidza pasaules ranga septītajā vietā, tomēr 2007.gadā beidza karjeru pēc skandāla saistībā ar kokaīna lietošanu. Viņa saņēma divu gadu diskvalifikāciju, tomēr nekad nav atzinusi savu vainu narkotiku lietošanā.

Vēl uz vietu Slavas zālē kandidē pazīstamais vācu tenisists Mihaels Štihs un viena no visu laiku labākajām dubultspēļu tenisistēm Helēna Sukova. Starp kandidātiem ir arī austrāliete Telma Koina Longa, kura no 1936.gada līdz 1958.gadam 19 reizes uzvarēja "Grand Slam" turnīros vienspēlēs un dubultspēlēs, kā arī bijušie tenisisti amerikānis Čārlijs Pasarela un rumānis Ions Tiriačs, kuri veikuši lielu darbu tenisa attīstībā kā funkcionāri.

2013.gada Tenisa Slavas zāles dalībnieki tiks paziņoti nākamā gada sākumā, bet svinīgā uzņemšana notiks 13.jūlijā. 1955.gadā atvērtajā tenisa Slavas zālē šobrīd ir uzņemti 225 cilvēki no 19 valstīm.