Daugavpils novada dienu programmā ir gadatirgus, koncerti un Lauku garduma iela

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils novads turpina aktīvi gatavoties gaidāmajiem svētkiem – 20. un 21.septembrī norisināsies Daugavpils novada dienas, preses konferences laikā paziņoja Daugavpils novada domes pārstāvji.

Daugavpils novada Kultūras pārvaldes vadītāja Ināra Mukāne paziņoja žurnālistiem, ka pagastos svētku pasākumi norisināsies jau šonedēļ. Piemēram, svētdien, 16.septembrī, Skrudalienas pagasta iedzīvotāji piedalīsies velobraucienā, bet ceturtdien, 20.septembrī, Naujenes Kultūras centrā notiks bērnu un jauniešu karaoke konkurss.

Par Daugavpils novada dienu galveno pasākumu kļūs koncerts uz novada domes skatuves, kas norisināsies sestdien, 22.septembrī, un kurā mūsu novadu sveiks kaimiņvalstu pārstāvji no Lietuvas un Baltkrievijas. Turklāt koncertā uzstāsies arī Latvijas kolektīvi – grupa „Dabasu Durovys” un kapela „Jūlijs” no Līvāniem.

Pasākumu rīkotāji ir sagatavojuši plašu programmu – svētku ietvaros darbosies gadatirgus, vairākas radošas darbnīcas, kurās varēs iemācīties izšūt zāļu tējai domātus maisiņus, aust vai izkrāsot koka rotaļlietas.

Daugavpils novada dienu ietvaros darbosies Lauku garduma iela, kurā tiks pārstāvētas aptuveni 20 virtuves. Novada ražotāju un amatnieku tirdziņa produktu pircēji, kuri iegādāsies preci ne mazāk kā 3 Ls vērtībā, saņems vienu talonu Lauku garduma ielas ēdienu degustācijai.

Savukārt piektdien, 21.septembrī, notiks Višķu stadiona vieglatlētikas arēnas atklāšanas ceremonija.

Sīkāka informācija par Daugavpils novada dienu pasākumiem atrodama ŠEIT


Написать комментарий