15. septembrī – konkursa „Gada ģimene” noslēgums!

foto Rēzeknes māmiņu klubs
foto Rēzeknes māmiņu klubs

No marta līdz septembrim Rēzeknē notiek konkurss „Gada ģimene 2012”. Konkursu organizē biedrība „Rēzeknes Māmiņu klubs” ar Rēzeknes pilsētas domes atbalstu un sadarbībā ar laikrakstu „Rēzeknes Panorāma”. Organizatori cer, ka konkurss kļūs par tradīciju un notiks mūsu pilsētā katru gadu, informē Rēzeknes pašvaldība.

Konkursa mērķis – ģimenes prestiža un ģimenes dzīves vērtības paaugstināšana, ģimenes iekšējo attiecību stiprināšana un labāko ģimenes tradīciju popularizēšana.

Uz „Gada ģimenes” nosaukumu pretendē astoņas Rēzeknes ģimenes. Par labāko 2012. gada ģimeni tiks atzīta tā ģimene, kura sakrās vislielāko punktu skaitu visos sacensību posmos.

Atgādināsim, ka konkurss notika četros posmos: „Vizītkarte” (ģimenes prezentācija), „Parādi uz skatuves talantu, mana draudzīgā ģimene!” (koncerts, kurā ģimenes – dalībnieces demonstrēja savas dziedāšanas un aktiermeistarības prasmes), „Kulinārijas sacensības” (ģimenes komandas prezentēja savus labākos ēdienus) un „Rokdarbi”, kur ģimenes piedāvāja pašu roku darinājumus un kompozīcijas.

Rezultātu kopsavilkums, uzvarētāju apbalvošana, titula „Gada ģimene 2012” piešķiršana notiks sestdien, 15. septembrī plkst. 16.00 Rēzeknes kultūras namā svētku koncerta laikā.

Gada ģimenei tiks piešķirta balva no konkursa ģenerālsponsora uzņēmuma „Selena L” – kupons tūrisma ceļojumam visai ģimenei! Uzvarētāji nominācijās arī saņems vērtīgas balvas no sponsoriem. Katra ģimene, kas piedalījās, tiks godināta ar diplomiem un piemiņas balvām.

Projektu atbalstīja: Rēzeknes pilsētas dome, laikraksts „Rēzeknes Panorāma”, SIA „ZEIZE”, SIA „Selena L”, teātris-studija „Joriks”, BTA „Insuranse Company” SE, SIA „Rēzeknes gaļas kombināts”, SIA „Valters&GR”, z/s „Untumi”, „Maxima”, SIA „Latinsoft”, „Boulinga centrs”, „AVON Cosmetics”, „Māmiņu klubs” (Rīga), ziedu salons „InRed”, skaistumkopšanas salons „ISA”, DNB Banka, veikals „Modes Zona”, veikals „Princese”, SIA „Melnā pērle”.


Написать комментарий