Pirmajā mačā, kas sestdien notika Liepājā, "Jēkabpils" ar 70:78 piekāpās "Mykolaiv", bet svētdien Kandavā ar 65:74 atzina "Odessa" pārākumu.

"Protams, vienmēr gribas uzvarēt, šoreiz tas neizdevās. Cīnījāmies līdz pēdējai minūtei. Gan spēli aizsardzībā, gan uzbrukumā varētu vēlēties labāku, taču šobrīd ir pagājušas vien trīs spēles un savstarpējā sapratne laukumā kļūst arvien labāka," atzīst " galvenais treneris Edgars Teteris.

Runājot par jaunajiem spēlētajiem treneris teic, ka šajās spēlēs nebija iespēja jaunajiem spēlētājiem iedalīt pietiekami daudz minūtes, jo pretinieku komandas bija gana spēcīgas, tomēr jau šīs nedēļas turnīrā arī jaunie basketbolisti varēs sevi parādīt.

Ceturtdien, 13. septembrī, piektdien, 14. septembrī un sestdien, 15. septembrī BK "Jēkabpils" komanda atkal dosies uz Kandavu, kur "Prime" basketbola kausa izcīņas turnīrā sacentīsies ar trīs komandām – BK "Liepājas Lauvas", Zviedrijas BK "Sodertalje Kings" un pagājušās nedēļas pretiniekiem BK "Odessa".

"Centīsimies, protams, uzvarēt visā turnīrā. Darīsim, ko varēsim," sacīja BK "Jēkabpils" treneris Edgars Teteris.

BK Jēkabpils kluba sastāvs - Aigars Vītols, Artūrs Škute, Jurijs Aleksejevs, Tods O'Braiens, Mihals Hlebovickis, Artis Arnītis, Oskars Virsis, Kristaps Mediss, Pīdžejs Hils, Edgars Leja, Oskars Prikulis, Matīss Čaupjonoks. Basketbolists Krists Pīternieks šobrīd trenējas kopā ar klubu un pagaidām vēl tiek izvērtēta viņa sportiskā meistarība.