Paralēli ar Investīciju forumu Daugavpilī tiks atklāta uzņēmējdarbības izstāde

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jau pēc nedēļas – 20. un 21.septembrī – Daugavpilī sāks darbu Otrais Starptautiskais investīciju forums ar nosaukumu „Latgale – Eiropas Savienības Austrumu vārti” un tajā piedalīsies 13 valstu pārstāvji.

Plānošanas departamenta Biznesa atbalsta nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins paziņoja, ka paralēli minētajam svarīgajam pasākumam Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks atklāta uzņēmēju izstāde, dalībai tajā pietiekušies vairāk nekā 100 dalībnieki.

«Nav šaubu, ka Olimpiskā centra plašas zāles tiks piepildītas ar Daugavpils un Latgales uzņēmēju precēm un firmām, kas piedāvā dažāda veida pakalpojumus.

Minētajā izstādē piedalīsies ne tikai Daugavpils dome, bet arī Biznesa inkubators „Ideju viesnīca”, Tirdzniecības un rūpniecības kameras vietējā nodaļa, Latgales plānošanas reģions», - paskaidroja Vladimirs Nadeždins.

Foruma otrajā dienā tiek plānots organizēt četru dalībnieku grupām domātās ekskursijas uz pilsētas investīciju objektiem. Vislielāko interesi foruma dalībnieki ir izrādījuši par rūpniecības objektiem, Cietoksni un Biznesa inkubatora jauniešu problēmām. Šogad Starptautiskajā investīciju forumā piedalīsies ārzemju uzņēmēji un uzņēmēju savienības no vairākām valstīm, tai skaitā no Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Azerbaidžānas, Armēnijas.


Написать комментарий