Jaunatnes departamenta speciāliste: „Artišoks” apliecināja, ka mūsu jaunieši ir ieinteresēti un talantīgi 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, pagājušajā sestdienā Daugavpils Centrālajā parkā otro reizi norisinājās pilsētas domes Jaunatnes departamenta organizētais jauniešu festivāls „Artišoks”.

Departamenta vecākā speciāliste Irēna Ivanova pastāstīja, ka šogad „Artišoks” bija pulcējis aptuveni 500 jauniešus. «Mēs centāmies organizēt daudzveidīgus pasākumus un ceram, ka tas mums ir izdevies. Festivāls sākās ar velobraucienu, kurā piedalījās 150 riteņbraucēji.

Šoreiz vislielāko apmeklētāju uzmanību bija ieguvusi grafiti meistarklase. Visiem interesentiem, kas vēlējās izmēģināt savus spēkus grafiti mākslā, 100 cimdu pāri tika izdalīti neparasti ātri.

Lielu interesi „Artišoka” apmeklētājos bija izraisījušas arī dažādu virzienu dejas, kā arī skeitbordistu un ekstrēmo sporta veidu pārstāvju uzstāšanās. Lielu skatītāju skaitu bija sapulcējis ugunsšovs.

Prieks, ka mūsu ideja par sava zīmola radīšanu – konfektēm „Artišoks” – arī ieinteresēja festivāla dalībniekus un viesus. Tiesa, vajadzēja pasūtīt vairāk konfekšu, jo svētku apmeklētāju bija ļoti daudz. Mūsu konfekšu pildījums bija tradicionāls, toties to noformējums bija spilgts, krāsains un piesaistīja uzmanību. Veikalos mūsu konfektes netiks pārdotas, lai tas paliek par mūsu brendu, kuru izmantosim arī nākamgad.

Festivāls apliecināja, ka Daugavpils jaunieši ir ļoti talantīgi, ieinteresēti un prot uzvesties. Pēc Pašvaldības policijas darbinieku vārdiem, festivāla laikā netika fiksēti nopietni likumpārkāpumi», - paziņoja Irēna Ivanova.

Pasākuma rīkotāji pastāstīja, ka jau ir sākuši gatavoties nākamajam festivālam „Artišoks”, ir radušās jaunas idejas, kas palīdzēs padarīt daudzveidīgāku, nedaudz mainīt jauniešu festivāla ierasto formātu.


Написать комментарий

Artišoks. Un kāpēc ne baziliks vai dille?

nu, uz sienas jebkurš var uzrakstīt trīs burtus... nu, un tad? uz šķūnīša durvīm tas bija uzrakstīts, bet iekšā bija malka

Написать комментарий