Daugavpils tēvi un viņu ģimenes labprāt atbalstīja Tēva dienai veltīto pasākumu teātrī 1

foto lifegroup413.org
foto lifegroup413.org

Kā zināms, svētdien Latvijā tika svinēta Tēva diena, sakarā ar ko Daugavpils teātris apsveica vietējos tētus, uzaicinot viņus uz pasākumu „Es un mans paps”. Pilsētnieki labprāt atbalstīja minēto akciju un pilnā ģimenes sastāvā apmeklēja Daugavpils teātri.

Teātra sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Krūtkrāmelis pastāstīja, ka precīzs svētku apmeklētāju skaits nav zināms, bet to bija daudz.

«Mūsu valstī un Daugavpilī minētie svētki pagaidām nav īpaši populāri, tāpēc mums radās doma sarīkot labus ģimenes svētkus, kas patiktu gan bērniem, gan mammām, gan tētiem. Daudzi bērni bija atnākuši uz šo pasākumu ar mammām, vecmāmiņām vai tantēm, jo viņu tēti pelna ģimenes iztiku tepat Latvijā vai ārzemēs.

Iespējams, ka ne viss iecerētais bija izdevies, taču svētku noslēgumā daudzi cilvēki nāca pie mums un pateicās par labi pavadītu laiku, tāpēc mēs kā organizētāji esam apmierināti.

Ļoti populāra apmeklētāju vidū bija pasakainā Pūķa ala, kā arī visiem patika rotaļlietu sacīkstes, kurās piedalījās tēti ar bērniem. Savukārt, mammas piedalījās ģimenes galvu portretu zīmēšanā, no kuriem tika izveidota improvizētā galerija. Turklāt daudzi tika apbalvoti ar diplomu „Teātra draugs”.

Teātra aktieri labprāt kļuva par pasākuma daļu, daudzi no viņiem piekrita arī nākamgad piedalīties Tēva dienai veltītajā pasākumā. Tiek plānots turpināt iesākto tradīciju un nākamgad pārsteigt Daugavpils tētus un viņu ģimenes ar kaut ko jaunu un interesantu», - pastāstīja teātra darbinieks.


Написать комментарий

Paldies par jauko pasākumu! Rīkojiet tādus biežāk! Mūsu ģimenei patika!