Karjerists Ozoliņš beidzot iekritis – caur gultām uz zvaigznēm

foto: Vakara Ziņas
foto: Vakara Ziņas

Par tēvu kļuvis Ņujorkā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš, kuru saista romantiskas attiecības ar slavenās Riannas fona vokālisti Kimberliju Insu. Abu pirmdzimtā ir meitiņa, kurai dots vārds Ešlija. Interesanti, ka Ozoliņa bērna māte vēl pirms pāris gadiem bija manāma lesbietes apskāvienos.

Apsveikumi tikai mātei

Nedēļas nogalē sociālajā tīklā «facebook.com» draugi sveica ar meitiņas piedzimšanu slavenās Riannas fona vokālisti Kimberliju Insu. «Sveicieni, Kim, esmu pārliecināta, ka viņa ir skaista!», «Sveicieni tavam jaunajam prieka luteklītim. Tu esi tik laimīga, un es nevaru sagaidīt, kad satikšu viņu!», «Sveika, mazā! Sveicieni tavai meitiņai!» Kimberlijas profilā raksta viņas draugi. Tikai vienā no apsveikumiem pieminēts arī laimīgais tēvs Miks Ozoliņš, turklāt interesanti, ka viņa «facbook.com» profilā līdz pat nedēļas vidum neviens apsveikums par meitiņas piedzimšanu tā arī nebija parādījies.

Karjera caur gultu

Jāatgādina, ka pēc mācībām ārzemēs Miks Ozoliņš Latvijā atgriezās ar mērķi kļūt par režisoru. Kādu laiku viņš bija kopā ar pirmo Latvijas strīkeri Zemeni (Liene Buldure), kuru noskatīja, darbojoties kopā ar tēvu Māri Ozoliņu šovā «Talantu fabrika 4». Turpat viņš sev atrada jaunu draudzeni – Elīnu Fūrmani jeb Ellu. Abi drīz uzsāka kopdzīvi, un Ozoliņš debitēja kā režisors, veidojot savas draudzenes videoklipu dziesmai «Vēlreiz». Pēc dažu gadu kopdzīves Ozoliņš pamanīja par sevi vairākus gadus vecāku sirdsdāmu, aktrisi Agnesi Zeltiņu. Abi uzsāka darbu pie filmas «Es gribu tavu meiču», bet īsi pirms tās nokļūšanas uz ekrāniem abu attiecības bija beigušās. Drīz pēc tam Ozoliņam sanāca nesmukumi ar parādiem, un viņš atgriezās Amerikā. Pagājušā gada sākumā parādījās ziņas par viņa attiecībām ar Inču. Šā gada maija sākumā savā «twitter.com» profilā slavenā dziedātāja Rianna ievietoja bildi, kurā redzama viņas fona vokāliste ar paceltu džemperīti, demonstrējot grūtnieces vēderiņu, – blakus viņai ir Miks Ozoliņš. Fotogrāfijai klāt bija teksts: «Tur ir mans surogāta bērns» («my surrogate child is in there»), kas, visdrīzāk, bija savdabīgs dziedātājas jociņš.


Написать комментарий