Aizvadītajā mačā HSV, kas visu otro puslaiku spēlēja mazākumā, ar rezultātu 2:3 (1:2) piekāpās Frankfurtes "Eintracht" vienībai.

Šajā mačā pirmos divus vārtus jau līdz 18.minūtei guva "Eintracht" komanda, kuras labā precīzi sita japānis Takaši Inui un Olivjē Okseāns no Kanādas.

Rezultāta starpību HSV samazināja 44.minūtē, kad bumba pēc stūra sitiena nokļuva pie Rudņeva, kurš to vēl tālāk aizspēlēja vārtu autoram Haiko Vestermanam. Tomēr HSV cerības vēl pirmajā puslaikā sašūpoja Petrs Jirāčeks, kurš pamanījās nopelnīt sarkano kartīti.

53.minūtē Štefans Aigners palīdzēja "Eintracht" vienībai panākt 3:1, bet vēl pēc desmit minūtēm dienvidkorejietis Honmiņs Sons samazināja rezultāta starpību līdz minimumam. Cīņas izskaņā abām komandām bija iespējas gūt vārtus, tomēr rezultāts vairs nemainījās.

Rudņevs tika nomainīts 65.minūtē un mača gaitā viņš izveidoja vēl vairākus labus vārtu gūšanas momentus.

Kā ziņots, Rudņevs kļuvis par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā bundeslīgas čempionāta spēlēs.

24 gadus vecais Rudņevs ar Hamburgas klubu noslēdzis četru gadu līgumu.

Aizvadītajā sezonā Rudņevs ar 22 precīziem raidījumiem kļuva par pārliecinošu Polijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju.

Latvijas izlasē Rudņevs līdz šim aizvadījis 19 spēles, izceļoties ar vienu precīzu sitienu. Pirmos vārtus valstsvienībā Rudņevs guva tikai pagājušā gada oktobrī, kad bija precīzs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar Maltu.

Aizvadītajā sezonā HSV bundeslīgas kopvērtējumā ar 36 punktiem 34 spēlēs ierindojās 15.pozīcijā.

Tikmēr citā bundeslīgas čempionāta spēlē svētdien "Freiburg" komanda ar 5:3 (2:1) pārspēja "Hoffenheim" futbolistus.

Kopvērtējumā pēc trim kārtām pirmo vietu ar deviņiem punktiem ieņem Minhenes "Bayern" komanda, kurai ar septiņiem punktiem seko "Hannover 96", "Schalke 04", Dortmundes "Borussia" un "Nurnberg" vienības.

Tikmēr HSV pie punktiem joprojām nav spējusi tikt un kopvērtējumā atrodas priekšpēdējā, 17.pozīcijā.