Seminārs par sociālajiem medijiem

foto natashatracy.com
foto natashatracy.com

Ceturtdien, 27. septembrī plkst. 10.30 Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centrs (KNMC), sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi, aicina Latgales kultūras centru un Kultūras namu vadītājus, Dziesmu svētku koordinatorus un pašvaldību mūzikas un mākslas skolu direktorus uz informatīvi metodisku semināru, kas notiks Rēzeknes pilsētas kultūras namā Brāļu Skrindu ielā 3, informē Rēzeknes pašvaldība.

Semināra darba organizācija tiek plānota divās daļās. Laikā no plkst. 11.00-13.00  visiem kopā,  kur jauno mediju un sociālo tīklu eksperts, digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis stāstīs par publisko komunikāciju un darbu ar sociālajiem medijiem. 

Semināra 2. daļā no plkst. 14.00-15.30 informatīvā daļa par aktualitātēm, kur tiksies kultūras centru vadītāji un Dziesmu svētku koordinatori, un šajā pašā laikā mākslas un mūzikas skolu direktori pārrunās savas jomas aktualitātes.

Pēc semināra dalībniekiem tiks izsniegts KNMC apliecinājums par kursa noklausīšanos un iegūtajām praktiskajām zināšanām darbā ar sociālajiem medijiem.

Savu dalību lūgums apstiprināt elektroniski līdz 21. septembrim, nosūtot uz e-pastu vita.cirule@knmc.gov.lv sekojošu informāciju:

  • Vārds, uzvārds
  • Darba vieta, novads
  • Ieņemamais amats
  • Kontaktinformācija

Lūgums aizpildīt arī nelielu dalībnieku aptauju par sociālo tīklu izmantošanu: 

Kādus sociālos saziņas tīklus Jūs aktīvi izmantojat?

  1. Draugiem.lv
  2. Facebook.com
  3. Twiter.com

Ja gadījumā neesat sociālo tīklu lietotājs, tad lūgums pamēģināt atvērt savu kontu jebkurā no piedāvātajiem tīkliem (pamēģināsim!).


Написать комментарий