Jaunie „Saules skolas” dizaineri prezentēs savus darbus Olimpiskajā centrā rīkotajā izstādē

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Rīt, 20.septembrī, Daugavpilī tiks atklāts Otrais Starptautiskais investīciju forums „Latgale – Eiropas Savienības Austrumu vārti”, kurā piedalīsies 13 valstu pārstāvji. Šī pasākuma ietvaros pilsētas Olimpiskajā centrā tiks atklāta Daugavpils un Latgales ražotāju preču izstāde „Ražots Latgalē un Daugavpils prece”.

Pēc Plānošanas un attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļas vadītāja Vladimira Nadeždina vārdiem, vairāk nekā 100 dažādu uzņēmēju ir pietiekušies dalībai šajā izstādē.

Daugavpils mākslas vidusskolas „Saules skolas” pasniedzēja Dagnija Urča portālam Gorod.lv pastāstīja, ka izstādē tiks prezentēti šī mācību gada mākslas skolas beidzēju kvalifikācijas darbi. Pēc viņas vārdiem, katru izstādē piedāvāto darbu izstrādājusi vesela skolas beidzēju grupa. Visi kvalifikācijas darbi tika veltīti bērnu tēmai un ir domāti izmantošanai pilsētas bērnudārzos un skolās – tās ir mēbeles un apģērbs, kas spēj transformēties un tika izgatavoti no cilvēkam draudzīgiem materiāliem (no vietējo ražotāju ražotā koka, finiera, auduma, ekoloģiskajām krāsām).

Izstāde tiek rīkota Otrā Starptautiskā investīciju foruma ietvaros, un jaunajiem dizaineriem tā ir lieliska iespēja gan prezentēt savus darbus ārzemju uzņēmējiem, gan popularizēt vietējos materiālus.
Izstādes atklāšana paredzēta ceturtdien, 20.septembrī, plkst.16:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā.


Написать комментарий