Čempione “Atletico” sāk ar uzvaru, Liverpūlei 5:3

foto atleticofans.com
foto atleticofans.com

Šovakar sākas UEFA Eiropas līgas grupu turnīrs. Pašreizējā čempione Madrides "Atletico" sāka turnīru ar uzvaru, Telavivā uzvarot "Hapoel" - 3:0. Jāpiebilst, ka Madride iztika bez sava bombardiera Radamela Falkao. Ļoti rezultatīvs mačs notika Bernē, kur "Liverpool" pieveica vietējo "Young Boys" ar 5:3, lai arī bija nonākusi zaudētājas lomā ar 2:3.

A grupā ļoti rezultatīva izvērtās Bernes "Young Boys" un "Liverpool" tikšanās. Viesi jau ceturtajā minūtē izvirzījās vadībā, vēlāk pārsvaru izlaida, taču Visdoms jau pēc divām minūtēm panāca 2:1. Otrā puslaika sākumā "Young Boys" guva divus vārtus pēc kārtas (vieni no tiem Ojalas kontā, kurš ceturtajā minūtē nelaimīgi ievirzīja bumbu savos vārtos), jau panākot 3:2 savā labā. Tiesa, "Liverpool" nebija padevusies – 67. minūtē Koatešs ar galvu atkal panāca neizšķirtu, bet pēc neilga brīža, izmantojot Bernes kļūdu aizsardzībā, Šelvijs atkal izvirzīja vadībā Liverpūli, 4:3. Beigās Šelvijs iesita arī otros vārtus – astoņu vārtu mačā "Liverpool" uzvarēja ar 5:3.

Pašreizējā Eiropas līgas čempione Madrides "Atletico" savā B grupas pirmajā mačā Telavivā spēlēja ar "Hapoel". "Atletico", spēlējot bez uzbrukuma līdera Radamela Falkao, izšķirošo pārsvaru ieguva pirmā puslaika beigās, kad pozitīvi izcēlās Djēgu Košta, kurš vispirms piespēlēja Kristianam Rodrigesam, bet tad pats guva vārtus – 2:0. Otrajā puslaikā "Atletico" pievienoja vēl vienu precīzu sitienu. Grupas otrajā mačā AEL un Menhengladbahas "Borussia" cīnījās 0:0.

C grupā Stambulas "Fenerbache" uzņēma Francijas čempionāta līderi Marseļas "Olimpique". Erkina un Aleksa gūtie vārti līdz 57. minūtei deva "Fenerbache" divu vārtu pārsvaru. 83. minūtē Marseļa vienu bumbu atspēlēja, bet pašās beigās Ajū arī izglāba Francijas klubu no zaudējuma. Interesants mačs tika aizvadīts arī E grupā. "Stuttgart" un Bukarestes "Steaua" apmainījās ar vārtu guvumiem gan mača sākumā, gan tā pašās beigās, cīnoties neizšķirti – 2:2. Eduardo Vargass izcēlās ar "hat-trick", palīdzot "Napoli" F grupā ar 4:0 sakaut Stokholmas AIK.

21.09.2012 , 11:50

sportacentrs.com


Написать комментарий