Notiks Baltijas finanšu forums

foto comethotels.com
foto comethotels.com

Piektdien Rīgā notiks kārtējais Baltijas finanšu forums, informēja pasākuma rīkotāji.

Latvija ir par savu ilgtermiņa mērķi nosaukusi ekonomikas izrāvienu, un forumā spriedīs vai un kā tas ir izdarāms. Konferencē plānots analizēt Latvijas iespējas piesaistīt investīcijas, uzlabot konkurētspēju, dažādot eksportu un atjaunot iekšējo patēriņu, kā arī izmantot Latvijas īpašās iespējas, kā ģeogrāfisko novietojumu un transporta infrastruktūru.

Forumā arī apspriedīs Latvijas iespējas un izaicinājumi Baltijas un Eiropas mērogam, Eiropas nākotnes attīstības perspektīvas, ietekmi uz Latvijas attīstību, iespējas un draudi, Latvijas tautsaimniecības izrāviena iespējas, Finanšu stabilitāte un vai eiro sniegs papildu iespējas.

Forumu tradicionāli organizē Latvijas Komercbanku asociācija (LKA) sadarbībā ar Finanšu ministriju un "LBS International Conferences".

Forumu atklās Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V), tajā piedalīsies finanšu ministrs Andris Vilks (V), ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, Eiropas Komisijas pārstāvji, "SEB bankas" prezidents Ainārs Ozols, Latvijas Bankas vadības pārstāvji, Latvijas Komercbanku asociācijas prezidents Mārtiņš Bičevskis, Romas Universitātes ekonomikas eksperts Paolo Paesani, "Latvijas Finieris" valdes priekšsēdētājs Uldis Biķis, piensaimniecības kooperatīva "Piena ceļš" valdes priekšsēdētāja Ilze Aizsilniece, Latvijas Riska kapitāla asociācijas valdes priekšsēdētājs Juris Grišins, Ziemeļu investīciju bankas valstu konkurētspējas analīzes nodaļas vadītājs Paskāls Gotjē, kā arī citi eksperti, institūciju vadītāji un uzņēmēji.

Baltijas Finanšu forums - tā ir nozīmīga finanšu konference un tradicionāla tikšanās vieta augstākā līmeņa valdības pārstāvjiem, finanšu un banku sektoru vadītājiem, ka arī vadošiem uzņēmējiem. Šogad forums notiks jau 18.reizi.


Написать комментарий