Pagaidām netiek ziņots par Karjeras nedēļas ietvaros gaidāmajiem pasākumiem Daugavpilī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šī gada novembrī piecās Latvijas pilsētās – Liepājā, Ventspilī, Rēzeknē, Daugavpilī un Valmierā – norisināsies Karjeras nedēļas pasākumi, kuru mērķis ir palīdzēt jauniešiem saņemt informāciju par karjeras iespējām un izvēlēties savām spējām, interesēm un iemaņām atbilstošo izglītību un profesiju. Par Daugavpilī Karjeras nedēļas ietvaros plānotajiem pasākumiem portāls Gorod.lv aprunājās ar vicemēru Vitāliju Azareviču.

Piemēram, Rēzeknes pašvaldība jau ir paziņojusi par piedalīšanos šajā akcijā, pastāstot, ka Valsts izglītības attīstības aģentūras sadarbībā ar pašvaldībām organizētajos pasākumos piedalīsies vietējie uzņēmēji, Latgales reģiona darba devēju konsultācijas centrs, Rēzeknes uzņēmēju biedrība, Rēzeknes augstskola. Ir ieplānotas arī Atvērto durvju dienas dažādos uzņēmumos. Iespējams, ka norisināsies uzņēmēju tikšanās ar skolēniem, kuru laikā tiks stāstīts par gūtajiem panākumiem, diskutēts par uzņēmējam nepieciešamajām zināšanām un rakstura īpašībām.

Daugavpils vicemērs V.Azarevičs, atbildot uz jautājumu par pasākumiem mūsu pilsētā, atzīmēja tikai to, ka Daugavpils piedalīsies Karjeras nedēļā un pasākumu organizēšanā tiks iesaistīti Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde un Jaunatnes departaments. Sīkāka informācija pagaidām netiek izpausta.


Написать комментарий