Zādzības izdarīšanas brīdī Krāslavas novadā aizturēti divi vīrieši

foto gorod.lv
foto gorod.lv

22. septembrī, divi zagļi, iekļūstot kāda uzņēmuma ofisa telpās Krāslavas novadā, Ūdrīšu pagastā, mēģinājuši nozagt dažādas biroja mantas (mēbeles, interjera detaļas utt.). Līdz galam paveikt savus noziedzīgus plānus, likumpārkāpējiem neļāva policijas darbinieki, kuri, realizējot operatīvo informāciju, bija ieradušies notikuma vietā, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Aizturētie, 1988. un 1984.gadā dzimušie vīrieši, savlaicīgi noīrējuši transportu, ar kuru plānoja pārvest nozagtas mantas. Brīdī, kad ieradās policijas darbinieki, viņi jau bija paspējuši lielāku daļu sakraut iekšā. Viens no viņiem jau agrāk vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par mantiskā rakstura noziegumiem. Personas ir aizturētas, tiek lemts par drošības līdzekļa veidu. Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Krāslavas policija lūdz iedzīvotāju palīdzību!

Policija informē, ka aizvadītās nedēļas laikā tika reģistrēti divi mēģinājumi aizdedzināt Krāslavas slimnīcas rentgena kabineta telpas. Noziedzīgi nodarījumi notikuši naktī uz 18.septembri un naktī uz 21.septembri, izsitot loga stiklu. Rezultātā slimnīcai nodarīts materiālais zaudējums, bojāti vairāki blakus kabineti, kā arī slimnīcas augšējie stāvi. Par notikušo uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Policija lūdz visus, kam ir jebkāda informācija par notikušo, kas varētu būt noderīga izmeklēšanai vai kaut kā savādāk līdzēt vainīgas personas noskaidrošanai, ziņot par to policijā. Lūdzam zvanīt pa tālr. 65403302, 65603403, 110 vai arī atstāt savu ziņojumu uz anonīmo uzticības tālruni 65403399, skaidri un saprotami nosaucot zināmo informāciju.
Anonimitātē garantēta.


Написать комментарий