Povetkins iznīcina Rahmanu

foto dobrydenmedia.ru
foto dobrydenmedia.ru

Vācijas pilsētā Hamburgā savu WBA pasaules čempiona titulu smagajā svarā nosargāja krievu bokseris Aleksandrs Povetkins (25-0, 17KO), kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica amerikāni Hasimu Rahmanu (50-8-2, 41KO).

Cīņu pret 39 gadus veco Rahmanu krievu bokseris uzsāka pārliecinoši, jau pirmajā minūtē uztaustot vājās vietas amerikāņa aizsardzībā. Uz Povetkina uzbrukumiem Rahmans atbildēja ar ne pārāk bīstamiem sitieniem ar kreiso roku.

Otrajā raundā Povetkins turpināja graut Rahmana aizsardzību un pēc viena no sitieniem amerikānis sagrīļojās, pēc kā sekoja sitienu sērija, tomēr Rahmans uzturēja. Taču uzreiz pēc tam Povetkins atkal metās virsū, izdarot virkni spēcīgu sitienu. Rahmans uz to neko nespēja atbildēt, tādejādi tiesnesis apturēja cīņu, par uzvarētāju ar tehnisko nokautu atzīstot krievu bokseri.

Povetkins tādejādi nosargāja WBA regulārā čempiona titulu un izcīnīja jau 25.uzvaru pēc kārtas profesionāļa karjerā. Savukārt kādreizējais IBO, IBF un WBC čempions Rahmans, kurš karjeras laikā pārsteidza arī ar uzvaru pār leģendāro Lenoksu Lūisu 2001.gadā (pusgadu vēlāk gan Lūiss pārliecinošu revanšējās – aut.), piedzīvoja astoto zaudējumu un nu var apdomāt vai ir vērts karjeru turpināt...

01.10.2012 , 11:30

sportacentrs.com


Написать комментарий