Ļebedevam neizdodas tikt pie medaļas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Eiropas spīdveja čempionāta pēdējā finālposmā nesekmīgi nobrauca Latvijas lielākā cerība Andžejs Ļebedevs, kurš ieņēma 12. vietu. Kopvērtējumā no otrās vietas viņš noslīdēja līdz piektajai. Par vienu pozīciju augstāk tika Kjasts Podžuks, informē Daugavpils Sporta pārvalde.

Eiropas čempionāta ceturtajā finālposmā tika sadalītas medaļas. Pēc trīs posmiem ļoti labas izredzes uz godalgu bija tikai 17 gadus vecajam Andžejam Ļebedevam, kurš kopā ar ukraini Andreju Karpovu bija iekrājis 34 punktus, kas deva dalītu otro trešo vietu.

Diemžēl Austrijā Andžejam neizdevās nostartēt veiksmīgi. Nevienā no pieciem braucieniem viņš nespēja uzvarēt, tikai vienu reizi iegūstot otro vietu, bet pārējos piegājienos viņš bija trešais. Ar sešiem punktiem vietas noturēšanai uz goda pjedestāla bija par maz. Šajā posmā 12. vieta, bet kopvērtējumā dalīta piektā sestā vieta ar poli Tomašu Gapiņski.

Austrija ļoti iepriecināja Kjasts Podžuks, kurš iekrāja 12 no 15 iespējamajiem punktiem, kas deva trešo vietu. Kopvērtējumā viņš pakāpās līdz ceturtajai pozīcijai, bet līdz labāko trijniekam pietrūka divu punktu.


Написать комментарий