Handbola zvaigzne Karabatičs atzīstas likmju izdarīšanā

foto ladepeche.fr
foto ladepeche.fr

Francijas handbola zvaigzne Nikolā Karabatičs un viņa brālis Luka atzinušies likmju izdarīšanā, tomēr viņi noliedz rezultātu ietekmēšanu, ārzemju medijiem paziņoja sportistu advokāts.

Atgādinām, ka svētdien Francijas policija pēc vietējā čempionāta spēles starp čempionvienību "Montpellier" un "Paris Saint Germain" aizturējusi un nopratinājusi astoņus handbolistus, kā arī viņu radiniekus. Starp šiem cilvēkiem bija arī viens no vadošajiem pasaules handbolistiem, Francijas izlases un "Montpellier" komandas līderis Karabatičs.

"Viņi atzinušies likmju izdarīšanā. Viņi totalizatorā izdarīja likmes," teica Karabatiča advokāts Ēriks Dupons-Moreti. "Taču spēļu rezultātu ietekmēšana būs jāpierāda. Brāļi Karabatiči pilnībā noraida, ka būtu ietekmējuši rezultātus."

Tomēr pagājušās sezonas izskaņā Francijas čempionātā bija viena aizdomīga spēle ar "Montpellier" komandu. Kad "Montpellier" jau praktiski bija nodrošinājis sev čempionu titulu, komanda ar 28:31 zaudēja "Cesson-Rennes" vienībai.

Pēc Francijas medijos publicētās neoficiālās informācijas, kopumā sportisti un viņu radinieki, liekot likmes uz šo vienu spēli, nopelnījuši aptuveni 200 000 eiro.


Написать комментарий