Tiek pilnveidots un aprīkots „Dagdas novada jaunatnes iniciatīvu centrs”

foto modthesims.info
foto modthesims.info

Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” projekta ietvaros šī gada 19.septembrī Dagdas novada pašvaldība slēdza līgumu ar SIA „Līgaiši” par aprīkojuma un inventāra piegādi un uzstādīšanu brīvā laika pavadīšanas centram – hostelim, vēsta Dagdas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļa.

Iepirkuma ietvaros līdz 19.oktobrim ir plānots iegādāties: bāra un virtuves krēslus, virtuves galdus, inventāra skapi, virtuves iekārtu komplektā ar stikla keramikas plīts virsmu un tvaika nosūcēju, plauktu ar atvilktnēm, iebūvējamo ledusskapi, mikroviļņu krāsni, rullo žalūzijas logiem.

Tādējādi tiks labiekārtota virtuves telpa, lai jauniešu klātbūtni hostelī  padarītu omulīgu un parocīgu.

Dagdas novada pašvaldība ar domes lēmumu ir izveidojusi jauniešu iniciatīvu centru, par centra vadītāju ar 2012.gada 1.augustu iecēla Ainu Odiņecu, izstrādāja Dagdas novada jauniešu iniciatīvu centra nolikumu, kā arī noteica jauniešu iniciatīva centra maksas pakalpojumus:

JIC atpūtas telpu noma bez saunas izmantošanas – 2.50 Ls/h (+PVN);
JIC atpūtas telpu noma ar saunas izmantošanu – 6.00 Ls/h (+PVN);

Projekts „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos Latvijas reģionos” tika uzsākts 2011.gada 1.jūnijā un beigu termiņš ir 2012.gada 31.oktobris.

Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” projekta īstenotājs ir valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra”.

Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.


Написать комментарий