Policija uzskata, ka anonīmais uzticības tālrunis Daugavpilī darbojas ļoti efektīvi

foto rehabchiropractor.com
foto rehabchiropractor.com

Vakar, 1.oktobrī, stājās spēkā Daugavpils policijas iecirkņa reorganizācijas ietvaros veiktās izmaiņas.

Preses konferences laikā Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes vadītājs Juris Pastars pastāstīja, ka sešu dežūrdaļu vietā mūsu reģionā darbosies divas – Daugavpilī un Rēzeknē. Pēc J.Pastara vārdiem, tas ļaus ietaupīt Valsts policijas resursus, izmantojot tos darbā ar iedzīvotājiem. Bijušie Dežūrdaļas darbinieki tika pārprofilēti un nodarbojas ar ielu patrulēšanu.

Vadības pārstāvji pastāstīja, ka paziņot informāciju par likumpārkāpumiem iespējams, ierodoties policijas iecirknī vai piezvanot uz Valsts policijas Daugavpils Dežūrdaļu pa tālr. 65403302, jāatzīmē, ka mūsu iedzīvotāji diezgan bieži izmanto šīs iespējas.

Savukārt cīņā ar alkohola un cigarešu nelegālo tirdzniecību īpaši efektīvi palīdz anonīmais uzticības tālrunis 65403399. Tieši pateicoties tam tika likvidētas vairākas nelegālās tirdzniecības „točkas”.

Pēc Jura Pastara vārdiem, visa ar uzticības tālruņa palīdzību saņemtā informācija tiek fiksēta un pārbaudīta. Patruļmašīna vai operatīvā grupa veic izbraukumus visā Latgales reģiona teritorijā, kaut arī statistika liecina, ka zvanītāji parasti ir Daugavpils pilsētas vai novada iedzīvotāji. Valsts policijā tika izveidota alkohola un cigarešu nelegālās tirdzniecības „točku” karte, kas tiek papildināta ar informāciju.

Var zvanīt arī pa diennakts tālruņiem 112 un 110, paskaidrojot radušos problēmu, vai sūtīt vēstules uz e-pastu: lietvediba@latgale.vp.gov.lv
Valsts policijas darbinieki apliecināja, ka neviens saņemtais signāls netiks atstāts bez ievērības.


Написать комментарий