Trešdienu sola mākoņainu, ik pa laikam līs

foto poweredbypeanutbutter.com
foto poweredbypeanutbutter.com

Trešdien debesis klās mākoņi, daudzviet ik pa laikam līs lietus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Naktī un no rīta laika apstākļus noteiks paaugstināta spiediena apgabals, līdz ar to būtiski nokrišņi nav gaidāmi, lai gan debesis lielākoties būs mākoņainas. Daudzviet veidosies migla ar redzamību 200-500 metri. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra no +5 līdz +10 grādiem.

Savukārt trešdien dienā no dienvidiem pietuvosies zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti, līdz ar to debesis klās mākoņi, tomēr brīžiem tās skaidrosies.

Daudzviet ik pa laikam līs, bet Kurzemi nokrišņu zona neskars. No rīta atsevišķos rajonos vēl saglabāsies migla. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš, un gaisa temperatūra gaidāma no +12 līdz +15 grādiem, bet Kurzemē būs nedaudz siltāk – no +15 līdz +17 grādiem.

Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.


Написать комментарий