Uz 'BMW' priekšpiedziņas platformas izgatavos 12 modeļus

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija ”BMW” uz jaunās priekšpiedziņas platformas bāzes plāno izgatavot 10 līdz 12 modeļus, vēsta ”Automotive News” ar atsauci uz autoražotāja pārdošanas un tirgvedības nodaļas vadītāju Janu Robertsonu.

Pirmais uz jaunās UKL (rūpnīcas indekss) platformas tiks izgatavots jaunās paaudzes ”MINI Cooper”, kas tirdzniecībā nonāks 2014. gadā. Gaidāms, ka ap to pašu laiku ražošanā nonāks arī ”BMW” markas pirmais priekšpiedziņas modelis uz šīs šasijas bāzes.

”Viena no būtiskākajām UKL priekšrocībām – iespēja praktiski vienlaicīgi ražošanā ieviest vairākus produktus, jo inženiertehniskos darbus var veikt vienlaicīgi,” skaidro Robertsons. ”Ar topošajiem modeļiem mēs plānojam piesaistīt plašu klientu loku – no jaunām ģimenēm līdz vecākiem autovadītājiem.”

Jau rakstījām, ka pašlaik notiekošajā Parīzes autoizstādē ”BMW” prezentēja priekšpiedziņas konceptu ”Active Tourer”. Tas aprīkots ar 190 zirgspēku jaudīgu hibrīda spēka agregātu, kas apvieno 1,5-litru trīscilindru turbopūtes benzīna dzinēju, elektromotoru un litija jonu akumulatorus.


Написать комментарий