Daugavpils skolēni tiek aicināti parādīt, cik droši un pasargāti viņi jūtas Latvijā

foto Saeima
foto Saeima

Lai veicinātu Latvijas vidusskolēnu interesi par valsts aizsardzību un drošību, skolēni tiek aicināti piedalīties Saeimas rīkotajā fotogrāfiju konkursā „Drošs savā Latvijā”.

Fotokonkursa iniciators ir Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis. Pēc deputāta domām, esot Eiropas Savienības un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalsts, Latvija atrodas plašā drošības telpā. 

Tuvojoties Lāčplēša dienai, skolēni tiek aicināti paraudzīties uz mūsu valsts drošību, dalībai konkursā jāsūta fotogrāfija, kas ilustrē, kā skolēns izjūt šos svētkus un cik droši jūtas Latvijā.

Daugavpils skolu 8.-12.klašu skolēni arī tiek aicināti piedalīties šajā konkursā, lūgums fotogrāfijas līdz šī gada 25.oktobrim sūtīt uz e-pastu info@saeima.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, kontakttālruņa numuru un e-pasta adresi.

Iesūtītās fotogrāfijas vērtēs žūrija, desmit labāko darbu autori tiks uzaicināti uz fotogrāfiju izstādes atklāšanu Saeimā, kā arī viņiem būs iespēja ekskursijā apmeklēt Saeimas namu un piedalīties unikālā izbraukumā ar pirmo Latvijā būvēto patruļkuģi.


Написать комментарий