Nākamnedēļ transporta kustībai tiks atvērta pārbrauktuve Mālu ielā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Sakarā ar lielajiem ielu rekonstrukcijas darbiem Vidzemes un 18. Novembra ielās, tiks atvērta transporta kustībai dzelzceļa pārbrauktuve Mālu ielā. Pašvaldība ir panākusi vienošanos ar „Latvijas dzelzceļš” par pārbrauktuves atvēršanu, jo pilsētnieki arvien asāk izjūt problēmas, kas saistītas ar ielu remontdarbiem, informē Daugavpils pašvaldība.

Daugavpils Domes vadība daudzkārt ir tikusies ar „Latvijas dzelzceļa” pārstāvjiem, vadību un sarunas tēma bija tieši pārbrauktuves atvēršana uz lielo ielu rekonstrukcijas projektu realizācijas laiku.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs uzsvēra, ka šīs sarunas bija uzsāktas uzreiz pēc „Latvijas dzelzceļš” lēmuma slēgt pārbrauktuvi.

„Mēs ļoti labi apzinājāmies, kādas problēmas mūs sagaida, kad sākām šos projektus. Mēs zinājām, ka tas radīs milzu neērtības iedzīvotājiem, tāpēc darījām visu, lai atvieglotu transporta kustību pilsētā, uzturējām dialogu ar „Latvijas dzelzceļš”. Tagad ir panākta vienošanās par pārbrauktuves Mālu ielā atvēršanu ”, skaidro Vjačeslavs Širjakovs.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns informēja, ka pārbrauktuve tiks atvērta sakarā, pirmkārt, ar darbiem Vidzemes ielā, kas tiks uzsākti 8. oktobrī, kur likvidēs tramplīnu zem arkas un notiks pašas arkas rekonstrukcija. Tas ir saistīts arī ar gaidāmajiem darbiem A-13 projektā 2013. gadā. Pārbrauktuve būs atvēra līdz 2013. gada beigām.


Написать комментарий