Daugavpilī, iespējams, tiks ražota elektronika: šodien pilsētā ieradīsies potenciālie investori

foto psychologytoday.com
foto psychologytoday.com

Pēdējos gados Daugavpilī rīkotie divi starptautiskie investīciju forumi dod rezultātus. Šodien, 4.oktobrī, Daugavpils pilsētas mērs Žanna Kulakova tiksies ar krievu firmas „Altonika” pārstāvjiem, minētā firma nodarbojas ar mūsdienīgas elektronikas ražošanu. Saskaņā ar portāla Gorod.lv rīcībā esošo informāciju, potenciālie investori un pilsētas vadība apspriedīs ar rūpnīcas būvniecību Daugavpilī saistītos jautājumus.

Uzņēmēji no Krievijas ne tikai piedalīsies pārrunās ar pilsētas pašvaldību, bet arī kopā ar Attīstības departamenta darbiniekiem apskatīs pilsētā esošos ražošanas laukumus. Ja potenciālos investorus ieinteresēs piedāvājumi, tiks risināti teritoriju un telpu izmantošanas jautājumi.

Iespējams, Daugavpils nebūs vienīgā pilsēta, kuru apmeklēs uzņēmēji no Maskavas, tāpēc pašvaldības uzdevums ir maksimāli ieinteresēt krievu viesus, lai tiktu pieņemts lēmums par ražošanas uzsākšanu Daugavpils teritorijā.

Ja investori nolems attīstīt savu ražošanu Daugavpilī, sākotnēji tiks radītas aptuveni 50 jaunas darbavietas, vismaz pēc diviem gadiem būtu iespējama ražošanas paplašināšana.


Написать комментарий