Noslēgumam tuvojas Latgales ielas rekonstrukcijas darbi Ludzā

foto ludzaspils.lv
foto ludzaspils.lv

Projekta „Satiksmes infrastruktūras sakārtošana Ludzas pilsētas un apkārtējo teritoriju pieejamības veicināšanai” ietvaros uzsāktie būvdarbi – Latgales ielas rekonstrukcijas darbi rit bez kavēšanās, un tie noslēgsies līdz  plānotajam darbu veikšanas termiņam – 31.oktobrim, informē Ludzas novada pašvaldība.

Jau septembra beigās tika pabeigti trotuāru, lietus ūdens kanalizācijas izbūves darbi visā rekonstruējamajā posmā, uzsākta autobusu pieturvietu izbūve un ceļa zīmju uzstādīšana. Oktobra sākumā tika uzklāts asfaltsegums Latgales ielas posmā no Stroda ielas līdz Stacijas ielai. Paralēli arī tiek veikta elektrolīniju kabeļu un apgaismojuma izbūve, atlicis pieslēgt pēdējo posmu no Skolas ielas līdz Stacijas ielai.

Pašlaik notiek iebrauktuvju asfaltēšanas darbi, apzaļumošanas, labiekārtošanas darbi un tiks veikti ceļa marķēšanas darbi. Būvfirmas SIA “Ceļi un tilti” būvdarbu vadītājs Juris Stroževs apgalvo, ka darbi norit pēc grafika un līdz noteiktajam termiņam Latgales iela tiks nodota ekspluatācijā.

Satiksme Latgales ielā posmā no Stacijas ielas līdz Stroda ielai tiks atjaunota oktobra vidū.


Написать комментарий