Līvānos saņemts rekordliels stipendiju pieteikumu skaits

foto blog.sprinklebit.com
foto blog.sprinklebit.com

Pārstāvētās studiju nozares – ekonomika, pārtikas tehnoloģija, mežzinātne, datordizains, medicīna, valodu studijas, ķīmija, fizioterapija, inženierzinātnes, būvniecība, zemes ierīcība, autotransporta inženierija, tiesību zinātnes, sabiedriskās attiecības, farmācija, muitas un nodokļu administrēšana, grāmatvedība, finanses un citas, informē Līvānu novada pašvaldība.

Pretendentu izvērtēšana plānota 15. un 16.oktobrī Līvānu novada domē, bet lēmums par stipendiju piešķiršanu tiks pieņemts 2012.gada 25.oktobra domes sēdē.

Stipendijas apliecinājumus jauniešiem pasniedz svinīgi Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā Līvānu kultūras centrā.

Līvānu novada stipendiju fonds pastāv jau 9 gadus, šajā laikā atbalstu studijām saņēmuši ap 70 Līvānu novada jauniešu.

Līvānu novada dome un stipendiju devēji aicina vietējos uzņēmējus ziedot stipendiju fondam. Tikai izglītoti darbinieki ir un būs pamats veiksmīgai uzņēmumu darbībai tagad un nākotnē!

Savukārt jaunieši aicināti izvēlēties nopietnas studiju nozares, kas saistītas ar eksaktajām inženierzinātnēm, piemēram, mehatroniku, rūpniecisko enerģētiku, elektroniku un citām līdzīgām ražošanas nozarēm. Šādu speciālistu trūkumu asi izjūt uzņēmumi ne tikai Līvānos, bet daudzviet citur Latvijā.


Написать комментарий